TUXAS

BLOGS

Articles about UX

Product list or grid


In één overzicht wil je zien waar je aan toe bent, de zoektocht duurt immers al lang genoeg. Uiteindelijk bestel je de camera bij die ene webshop die betrouwbaarheid uitstraalt en je er zeker van bent dat je krijgt wat je ziet.

De juiste benadering van je doelgroep


Stel, je bent op zoek naar een digitale camera. Je gaat verschillende websites af en bekijkt het aanbod. Welke camera’s hebben een wifiverbinding? Wat is de kwaliteit van de lens? In één overzicht wil je zien waar je aan toe bent, de zoektocht duurt immers al lang genoeg.

De juiste informatie en functionaliteiten op een PLP


Elke type product heeft verschillende eigenschappen en prioriteiten. We hebben 4 producttypen binnen verschillende branches vergeleken om zo duidelijke verschillen aan te tonen in prioriteit van informatie.
Hieronder vallen ook de drie best lopende branches in de Nederlandse markt. Het gaat om de branches kleding, reizen en tickets, huishoudelijke artikelen en soft- en hardware.

Testresultaten koppelen aan user journey's


Hoe communiceer je’The big picture’aan al je testresultaten met het mental journey model?

Hoe voorkom je dat testresultaten verloren raken tussen alle andere learnings van testen die je hebt gedaan? Hoe behoud jij voor jezelf, maar ook tegenover je collegae overzicht van alles wat je in de afgelopen tijden hebt geleerd over de klant?