Websiteanalyse

Niet elke opdrachtgever heeft de behoefte voor conversie-optimalisatie een volledig doelgroeponderzoek op te starten. Door analyse van uw huidige websitegebruikers en een concurrentie-analyse zijn vaak veel gebruikerseigenschappen te definiëeren.

Online concurrentievergelijking

Met een online-concurrentie vergelijking ziet u wat uw klant nog meer tegenkomt, welke mogelijkheden u mist of wel aanbiedt in vergelijking met uw concurrenten.

Projecten met conversie-optimalisatie

Meer conversie voor Proday.nl

Proday

Naast het optimaliseren van SEO en SEA heeft Proday de werkgever Isatis Online Results ook verzocht de website te optimaliseren. Op basis van een vergelijking met concurrenten, screenrecordings en webanalyse zijn functionaliteiten toegevoegd. Ook zijn duidelijke obstakels verwijdert. Aanpassingen voor de mobiele site zorgde voor 25% meer conversie via mobiel. Hierbij zijn de volgende methoden gebruikt: Doelgroep-analyse, Screenrecording, Concurrentievergelijking, Google Analytics, Google Tagmanager.

Proday.nl

Website-analyse voor Wolkyshop.nl

Wolkyshop

Wolkyshop vroeg de werkgever Isatis Online Results alleen de funnel te optimaliseren. Op de site was duidelijk zichtbaar welke ux/ui richtlijnen niet gehanteerd werden. Toepassing hiervan zorgde voor een beter overzicht en duidelijke communicatie. Door gebruikers een duidelijke zoekfunctie aan te bieden is het aantal terugkerende gebruikers duidelijk toegenomen. Hierbij zijn de volgende methoden gebruikt: Google Analytics, Screenrecording, Heatmaps.

Wolkyshop.com

Optimalisatie van Energieleveranciers.nl

energieleveranciers

Optimalisaties zijn doorgevoerd in de vorm van lay-out, content, functionaliteiten feedback. Doordat alle werkzaamheden intern worden uitgevoerd is de communicatie optimaal. Energieleveranciers.nl heeft veel gebruik gemaakt van screenrecording, heataps, a/b/split-screentesten en Google Analytics. Hierdoor was elke kleine interactie optimaal te meten en optimalisatie tot in de kleinste detail mogelijk.

Energieleveranciers.nl

Gerelateerde projecten

proday.nl albeda.nl Tyresinstock.com wolkyshop.com

Meer weten?

Stuur je vraag per e-mail of bel naar

06 5197 1279

LinkedIn van Tim Thijsse Twitter van Tim Thijsse
Google Analytics Axure Hotjar Visual Website Optimizer
Google+
TUXAS | Polsehof 36 | 668jb | Bemmel | KvK 69656207 | 0651971279 | email